ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης για το μέλλον του: "Πρώτα να τελειώσει η σεζόν"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν και απάντησε λέγοντας ότι θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν. Τα λόγια του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" μετά τη νίκη με τη Λαμία.

Ο Κώστας Φορτούνης με υπέροχο φάουλ έκανε το 1-2 για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Λαμία, παιχνίδι που ολοκληρώθηκε τελικά με το 1-3 των "ερυθρόλευκων". Μετά τον αγώνα στη Φθιώτιδα, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε:

"Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι που τελείωσε με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της χρονιάς είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη και υλοποιούνται οι προσπάθειες από την αρχή της σεζόν. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε με τον ίδιο στόχο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ήρεμενοι γιατί βλέπουμε ότι γίνονται πράξη οι προσπάθειές μας".

Έχουμε κάνει σερί νικών και στο γήπεδό μας και εκτός έδρας. Δείχνουμε στοιχεία πάρα πολύ καλής ομάδας. Σε όλα τα παιχνίδια κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, παίζουμε ποδόσφαιρο που το χαίρεται ο κόσμος. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο.

- Πότε χαίρεσαι περισσότερο; Όταν σκοράρεις ή όταν δίνεις ασίστ;

"Και στις δύο στιγμές".

- Θα σε δούμε στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν;

"Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Να τελειώσουμε πρώτα τη σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ