ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Ημουν κοντά στον ΑΠΟΕΛ, μακάρι ο Κωστή να παίξει σύντομα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Λάρνακας και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο κοντά βρέθηκε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον νεαρό Ιωάννη Κωστή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη δημιουργία του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Λάρνακας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο sportime.sigmalive.com και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τραυματισμό του, την Μπάγερν Μονάχου και τον Ιωάννη Κωστή.

Επίσης, αποκάλυψε ότι επί Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ βρέθηκε κοντά στο να υπογράψει με την κυπριακή ομάδα: " Τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Ήταν κοντά να έρθω εδώ. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, είχε καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήρθα όμως και προχωράμε".

Για τον Ιωάννη Κωστή, τόνισε: " Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, άκουσα όμως το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά - σιγά στην πρώτη ομάδα. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει, να δουλέψει και να παίξει στον Ολυμπιακό".

Για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου: " Η Μπάγερν είναι το φαβορί του ομίλου, όμως εμείς θα μπούμε χωρίς φόβο. Στο γήπεδο μας θα έχουμε και τον κόσμο που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και μακάρι να το πετύχουμε".

Σχετικά με τον τραυματισμό του, σχολίασε: " Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, έτυχε σε μένα φέτος, δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση, αλλά τώρα σιγά-σιγά κάνω προπονήσεις και βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στην ομάδα, είμαι καλύτερα".

Όσον αφορά στο μέλλον του, σημείωσε: " Πάντα υπάρχουν βλέψεις σ' έναν ποδοσφαιριστή, αυτή τη στιγμή όμως είμαι γεμάτος στον Ολυμπιακό, τα έχω όλα, δεν μου λείπει κάτι γι' αυτό και υπέγραψα το καινούργιο μου συμβόλαιο. Ο κόσμος, η διοίκηση, ο προπονητής, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και μακάρι να το κάνω και τα υπόλοιπα χρόνια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ