ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: "Η αλήθεια λάμπει όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να απαλλάξει τους "ερυθρόλευκους" από τις κατηγορίες περί αλλοίωσης αποτελέσματος στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τον Ολυμπιακόκαι Ατρόμητοαπό τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελέσματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, μεταξύ των οποίων κι ο ιδιοκτήτης της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκαν από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, όπως ενημερώθηκαν επίσημα οι δύο ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς χαιρέτησε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, τονίζοντας πως "αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας".

Η ανάρτηση:

Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για όσους "περνούν" σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με "τόνους λάσπης" χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας.​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός και Ατρόμητος απαλλάχθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ