ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιορέντε: Ο στόχος του Ολυμπιακού έστειλε την Τότεναμ στα ημιτελικά

Γιορέντε: Ο στόχος του Ολυμπιακού έστειλε την Τότεναμ στα ημιτελικά

Τον Δεκέμβριο το όνομα του Φερνάντο Γιορέντε έκανε... παρέλαση στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο παίκτης, δηλαδή, με γκολ του οποίου η Τότεναμ πέρασε στα ημιτελικά του Champions League. Το Sport24.gr υπενθυμίζει...

Ο Φερνάντο Γιορέντε ήταν φευγάτος από την Τότεναμ τον Δεκέμβριο. Έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, έχοντας παίξει ελάχιστα στους "Spurs" (8 συμμετοχές), ήθελε να αποχωρήσει και να βρει ομάδα στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο.

Ουκ ολίγα δημοσιεύματα που κράτησαν για αρκετές μέρες, ήθελαν τον Ολυμπιακό να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ισπανού στράικερ, ο οποίος παρά το 34ο έτος της ηλικίας του, παρέμενε παίκτης που μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Στην Ισπανία υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται "ζεστά" για τον διεθνή φορ, κάνοντας λόγο και για κρούση, αλλά και για την πρόθεση της Μπιλμπάο να τον αποκτήσει. Στην Τουρκία σημείωναν ότι η Γαλατάσαραϊ μπήκε "σφήνα" στον Ολυμπιακό για να πάρει τον ύψους 1.93 επιθετικό.

Στην Ελλάδα ότι η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" ήταν διατεθειμένη να "σπρώξει" μέχρι και 3.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η Τότεναμ και ο Γιορέντε πήραν την απόφαση να πορευτούν από κοινού και στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εξέλιξη που αποδείχθηκε απολύτως σωστή και για τις δύο πλευρές. Ο Ίβηρας έφτασε να έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 28 συμμετοχές και να έχει σημειώσει οκτώ γκολ.

Το τελευταίο, αυτό που μπήκε το βράδυ της Τετάρτης (17/4) στο Etihad, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Σίτι, έστειλε την Τότεναμ στους τέσσερις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρά την ήττα των Λονδρέζων με 4-3.

Με θητεία σε Μπιλμπάο, Γιουβέντους, Σεβίλλη, Σουόνσι και Τότεναμ, με 24 συμμετοχές και επτά γκολ στην εθνική Ισπανίας, ο υψηλόσωμος στράικερ μπορεί να υπερηφανεύεται για όσα έχει πετύχει. Σε ηλικία 34 ετών όλη η Ευρώπη μιλάει γι' αυτόν και το τέρμα του που έστειλε την Τότεναμ στους "4" του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και ανεξάρτητα από την θέληση, ή μη, των "Spurs" να τον κρατήσουν, θεωρείται βέβαιο ότι ο Γιορέντε μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και με πολύ καλό συμβόλαιο παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιορέντε: "Η μπάλα ήρθε στο χέρι μου"
Το γκολ του Γιορέντε δεν θα μετράει του χρόνου
Σίτι - Τότεναμ 4-3: Τα highlights στη ματσάρα του Μάντσεστερ
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 4-3: Τρελή πρόκριση των σπερς, στα ημιτελικά με Άγιαξ (VIDEOS)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ