ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Μολινό" ή τη Γερμανία

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Μολινό" ή τη Γερμανία

Η UEFA δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα γίνει η ρεβάνς ανάμεσα σε Γουλβς και Ολυμπιακό, αν δηλαδή παιχτεί στο Μολινό ή στη Γερμανία, ανακοινώθηκε όμως πως θα διεξαχθεί 5 ή 6 Αυγούστου.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/6) ότι η ρεβάνς ανάμεσα σε Γουλβς και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των "16" του Europa League, θα διεξαχθεί στις 5 ή στις 6 Αυγούστου. Από την άλλη, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η έδρα που θα γίνει η σπουδαία αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων".

Αν δηλαδή λάβει χώρα στο Μολινό, στην έδρα της Γουλβς, ή στη Γερμανία. Όσον αφορά στον τόπο διεξαγωγής του Final-8 του Europa League ( όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί), θα γίνει από τις 10 ως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις γερμανικές πόλεις: Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίσελντορφ και Κολωνία, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στις 21 Αυγούστου στην Κολονία.

Σημειώνεται πως οι προημιτελικοί θα γίνουν το διήμερο 10/11 Αυγούστου και οι ημιτελικοί το διήμερο 16/17 Αυγούστου, ενώ όλα τα ματς (όπως και ο τελικός) θα έχουν ώρα έναρξης τις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Στα ζευγάρια της φάσης των "16" του Europa League που δεν έγινε το πρώτο ματς (Ρόμα - Σεβίλλη και Ίντερ - Χετάφε) δεν θα έχουμε διπλούς αγώνες αλλά ένα μόνο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην Γερμανία.

Ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 στην Βουδαπέστη ενώ ανακοινώθηκαν επίσης οι έδρες των τελικών των Σούπερ Καπ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια: Πόρτο για το 2021, Μπέλφαστ για το 2022, Ελσίνσκι για το 2023 και Καζάν για το 2024. Ο τελικός του Europa League το 2021 θα διεξαχθεί στο Γκντάνσκ, στην πόλη όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει τη φετινή χρονιά.

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι ο τελικός του 2022 θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλη και του 2023 στην Βουδαπέστη.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του Europa League για τη φάση των "16":

Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1

Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3

Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2

Άιντραχτ - Βασιλεία 0-3

ΛΑΣΚ - Γιουνάιτεντ 0-5

Ίντερ - Χετάφε (δεν έχει γίνει ούτε το πρώτο ματς λόγω κορονοϊού)

Σεβίλλη - Ρόμα (δεν έχει γίνει ούτε το πρώτο ματς λόγω κορονοϊού)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

UEFA: Οριστικά σε Final-8 τα Champions και Europa League
Γιώργος Μασούρας: Για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ