ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνάντηση του Κριστιάν Καρεμπέ με τον Νίκο Γκάλη

Η συνάντηση του Κριστιάν Καρεμπέ με τον Νίκο Γκάλη

Νίκος Γκάλης και Κριστιάν Καρεμπέ πόζαραν δίπλα δίπλα και ο Γάλλος "ανέβασε" τη φωτογραφία. Πού συναντήθηκαν οι δύο άνδρες; (PHOTO)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε στο διεθνές forum "Peace and Sport" κι εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μάλιστα, "ανέβασε" τη φωτογραφία που έβγαλε με τον Γκάλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τόσο ο "θεός" Γκάλης όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκ των βασικών ομιλητών στο συνέδριο, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Μιχάλης Κακιούζης και Λάζαρος Παπαδόπουλος, όπως και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ έγραψε και το εξής μήνυμα: " Διεθνές forum Peace and Sport στη Ρόδο. Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να μας ενώσει και να αλλάξει τον κόσμο. Ο αθλητισμός είναι μία διεθνής γλώσσα κι ένα διπλωματικό εργαλείο για να σπάσουμε τα σύνορα."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ