ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των "μεγάλων"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην πρόσφατη συνάντηση μελών της UEFA με εκπροσώπους του "Big-4" του ελληνικού ποδοσφαίρου, τέθηκαν πολλά και φλέγοντα ζητήματα από την πλευρά του Ολυμπιακού. Ποια ήταν αυτά.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/10) στην συνάντηση των ομάδων, οι εκπρόσωποι της UEFA παραδέχθηκαν μεταξύ άλλων την ανεπάρκεια των Ελλήνων διαιτητών, κάτι που έχει οδηγήσει πολλές ομάδες της Superleague να καταθέσουν σχετικό αίτημα, ώστε ξένοι ρέφερι να διευθύνουν τα παιχνίδια τους και όχι μόνο τα ντέρμπι.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέραν του ΠΑΟΚ, ζήτησε ξένους διαιτητές μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα, θεωρώντας ότι ήδη στις πρώτες αγωνιστικές έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν αρνήθηκε και -παρότι επί της παρούσης δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο- θα εξετάσει το κοινό αίτημα των ομάδων.

Επίσης, όπως διέρρευσε από τη συνάντηση, δεν υπήρχε συναινετικό κλίμα, για το οποίο κάνει λόγο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο Ολυμπιακός -διά της εκπροσώπου του- την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ και νομικό, Λίνα Σουλούκου μίλησε ξεκάθαρα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο που κατευθύνει τα πάντα. Ζήτησε τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΟ και κατήγγειλε την Ομοσπονδία ότι "τα χρόνια της... δήθεν εγκληματικής οργάνωσης είχε 60 υπαλλήλους και σήμερα έχει 100".

Επίσης, ο Ολυμπιακός ζήτησε την απομάκρυνση των Τριτσώνη - Κουκουλάκη από την ΚΕΔ, κυρίως μετά την τοποθέτηση του πρώτου ως παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θεωρούν ότι εκθέτει και την UEFA και τις διοργανώσεις της.

Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση οι Πετρ Φούσεκ (υπερσύμβουλος της ΕΠΟ), Ζόραν Λάκοβιτς (UEFA) και Μάριος Γεωργίου (Επιτροπή Παρακολούθησης) εκπροσώπησαν τις διεθνείς συνομοσπονδίες, τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, την ΑΕΚ η Αγγελική Αρκάδη, τον Ολυμπιακό η Λίνα Σουλούκου και τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ