ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για απόφαση Φαν Σιπ για Σιόβα: "Τα ξεφτιλίσατε όλα"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την απόφαση του Φαν Σιπ να θέσει εκτός Εθνικής τον Σιόβα μετά τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με το Κόσοβο, αλλά και το ότι δεν έγινε καμία ειδική μνεία για το τέλος του Τοροσίδη.

Ο Γ' αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαν Σιπ να θέσει εκτός Εθνικής τον Δημήτρη Σιόβα μετά τις δηλώσεις που έκανε ο σέντερ μπακ της Ουέσκα μετά το ματς με το Κόσοβο, ενώ έριξε "καρφιά" προς την ΕΠΟ για το γεγονός πως δεν έγινε καμία ειδική μνεία ή αφιέρωμα για το τέλος καριέρας του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στου ερυθρόλευκους.

"Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που λέει τη γνώμη του δεν σέβεται τους κανόνες και την Εθνική. Και ο ομοσπονδιακός που ανακοινώνει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι τελειώνει από την Εθνική τον ποδοσφαιριστή είναι αυτός που σέβεται κανόνες και Εθνική; Αλλά τον σεβασμό σας τον είδαμε στις ανακοινώσεις και τα αφιερώματα που κάνατε για τον Τοροσίδη που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Τι δε βγάλατε ανακοίνωση; Ούτε αφιέρωμα κάνατε; Σας έπεσε βαρύ που τον είδατε να τελειώνει νταμπλούχος την καριέρα του; Τα ξεφτιλίσατε όλα", έγραψε σε Instastory ο Κώστας Καραπαπάς.

Καραπαπάς για απόφαση Φαν Σιπ για Σιόβα: "Τα ξεφτιλίσατε όλα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ