ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρούσο: "Χάσαμε τον Λοβέρα στα καλύτερά του"

Καρούσο: "Χάσαμε τον Λοβέρα στα καλύτερά του"

Ο αρχηγός της Ροσάριο Σεντράλ, Ματίας Καρούσο, κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για τη φυγή ενός παίκτη που βρισκόταν στα καλύτερά του.

Ο Μάξι Λοβέρα αποτελεί εδώ και 13 μέρες παίκτη του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" τον αγόρασαν από τη Ροσάριο Σεντράλ, αποκτώντας το 80% των δικαιωμάτων του. Ο 20χρονος Αργεντινός βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας σημειώσει ένα γκολ και μία ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Την Κυριακή (15/9) διεξάγεται το ντέρμπι Ροσάριο - Νιούελς και ο αρχηγός των γηπεδούχων, Ματίας Καρούσο, κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τη φυγή του Λοβέρα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος αμυντικός, άλλοτε παίκτης της Μπόκα και διεθνής με την εθνική Αργεντινής, δεν έκρυψε πως η αποχώρηση του Λοβέρα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: "Χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή όπως τον Λοβέρα τη στιγμή που βρισκόταν στα καλύτερά του και τη στιγμή που τον απολαμβάναμε περισσότερο. Τώρα μετά και τον τραυματισμό του Γκάμπα, ίσως να πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σοβαρότητα".

Ο Λοβέρα, που με τη Ροσάριο κατέγραψε 59 συμμετοχές με τρία γκολ, συμπεριλήφθηκε προ ημερών στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Champions League. Μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις εκείνων που τον ζουν καθημερινά στο Ρέντη είναι μόνο θετικές. Για να δούμε αν μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο, που θα γίνει το Σάββατο (14/9, 21.30) για την 3η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Τούρμπο" στο Ρέντη ο Μπρούνο Γκασπάρ
Ολυμπιακός: Φοβού Γκιλιέρμε - Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Έτσι έγινε το sold out με Τότεναμ
Πίσω από τις λέξεις του Πέδρο Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ