ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μετά τη δήλωση κατά της ΑΕΚ"

Κασάμι: "Με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μετά τη δήλωση κατά της ΑΕΚ"
Κασάμι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊτίμ Κασάμι έδωσε συνέντευξη στο goal.com και υποστήριξε ότι μετά τη δήλωση που είχε κάνει κατά της ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2016, τον ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι του. (VIDEO)

Στις 13 Φεβρουαρίου 2016, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για το πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τότε χαφ των "ερυθρόλευκων" Παϊτίμ Κασάμι είχε εξαπολύσε ι επίθεση σε βάρος της Ένωσης και του διαιτητή του ντέρμπι, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου.

Ύστερα από 2,5 χρόνια, ως παίκτης της Σιόν πια, ο Ελβετός μέσος έδωσε συνέντευξη στο goal.com, το οποίο την Τρίτη (14/8) δημοσίευσε απόσπασμά της. Σε αυτό παρουσιάζονται μερικές από τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο 26χρονος μέσος και όταν ερωτάται στη συνέντευξη αν ένιωσε να διατρέχει κίνδυνο, απάντησε:

"Ναι, ήταν επικίνδυνα. Με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι μου. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιο, δεν μπορείτε να φανταστείτε".

Ο Κασάμι είχε δηλώσει στη Nova: " Είδατε όλοι τι συνέβη σήμερα. Είναι ντροπή! Όπου πηγαίνουμε λένε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με τον διαιτητή. Και είδατε σήμερα πώς μας κέρδισαν. Μόνο έτσι μπορούσε να μας κερδίσει η ΑΕΚ. Είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω μας. Δεν μπορούσε να μας κερδίσει αλλιώς.

Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν γελοίες. Μου έγινε μαρκάρισμα από τον Σουκουλίνι από πίσω και δεν έδωσε τη γα%@νη κόκκινη. Ούτε κίτρινη δεν έδωσε! Και αμέσως μετά έδωσε την αποβολή στον Μποτία. Και δεν είχε τα @@χίδια να πάρει πάνω του την ευθύνη. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε: "Ήταν τελευταίος παίκτης; Ήταν τελευταίος;".

Σήμερα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πανηγύρισαν σαν να κέρδισαν το πρωτάθλημα. Αλλά στο τέλος εμείς θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα, όπως είπε και ο προπονητής, γιατί το αξίζουμε. Εύχομαι στο μέλλον και στην ΑΕΚ να το πάρουν κάποια στιγμή, για να δούνε οι φίλαθλοί της πώς είναι να παίρνεις έναν τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ