ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καταλήγει στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Ιβανούσετς"

"Καταλήγει στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Ιβανούσετς"

Δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει πως ο Λούκα Ιβανούσετς, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού, οδεύει προς την Ντίναμο Ζάγκρεμπ έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει αρκετούς παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ του αυτό το καλοκαίρι και ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο 21χρονος μέσος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Λούκα Ιβανούσετς.

Δεν παίζουν όμως μπάλα μόνοι τους οι Πειραιώτες καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε ζεστά και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, που έκανε μάλιστα το deal.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μέσα από το πρωτοσέλιδό της η "Sportske Novosti", με το εν λόγω μέσο να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του ταλαντούχου μέσου έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ.

"Καταλήγει στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ ο Ιβανούσετς"

Με το δημοσίευμα αυτό ουσιαστικά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Sport24.gr, με τον Δημήτρη Σαμόλη να απευθύνεται το Σάββατο (17/8) στον τεχνικό διευθυντή της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ίγκορ Τσβέτκοβιτς και εκείνον να παραδέχεται αφενός πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Ιβανούσετς και ότι κάποια εκ των Σέλτικ ή Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι φαβορί για την απόκτηση του Κροάτη χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ματέο Γκαρσία αποφασίζει
Ολυμπιακός: "Ανακάλυψη" δύο μηνών ο Ιβανούσετς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ