ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει τον Ροζ ο Ολυμπιακός"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αμυντικού του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttomercatoweb που επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του Sport24.gr.

Κοντά στην απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ από τον Άρη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tuttomercatoweb. "Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός, που αγωνίζεται στη εθνική του Μαυρικίου, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άρη.

Ο πρώην παίκτης της Λοριάν και της Μπαστιά σύντομα μπορεί να υπογράψει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι εκπρόσωποι του παίκτη είναι έτοιμοι να κλείσουν συμφωνία με την αθηναϊκή ομάδα" αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ του Sport24.gr. Απο τις προηγούμενες μέρες, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Άρη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τους "κίτρινους" έχει συμβόλαιο έως το 2022 και με τους οποίους έχει αγωνιστεί στόπερ, αριστερός και δεξιός μπακ.

Ο Ροζ, που αγωνίστηκε με τον Άρη στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στη Λαμία, μπορεί να καλύψει το κενό του Βασίλη Τοροσίδη, ως μια αξιόπιστη λύση σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε πέρυσι 44 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ.

Ο Γάλλος αμυντικός (έχει ύψος 1,84) βλέπει με πολύ θετικό μάτι την αποχώρησή του από τον Άρη για τους νταμπλούχους και την πιθανή ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League. Μεταμεσονύκτιες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και εντός των προσεχών ωρών.

Επίσης, ότι ο δικηγόρος του και ο εκπρόσωπός του είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθεί το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο ζογκλέρ Μπουφάλ για τα "φτερά"
Εμβιλά: "Μπορώ να προσφέρω πολλά όμορφα πράγματα"
Βασίλη Τοροσίδη, η μοίρα σου
Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Εμβιλά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ