ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάσεβιτς: "Ο γιατρός του Ολυμπιακού έσωσε τη ζωή μου"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θυμήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του που αντιμετωπίστηκε χάρη στον γιατρό του Ολυμπιακού το 2009, αποθέωσε τους "ερυθρόλευκους" και τους σύγκρινε με τη Γιουβέντους.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αγωνίστηκε στη Γιουβέντους τη διετία 1999-2001, με απολογισμό 71 συμμετοχές και 26 γκολ. Ακολούθησε ένα εξάμηνο παραμονής στη Λάτσιο. Ο Σέρβος μίλησε στην ιστοσελίδα GianlucaDiMarzio.com για τα δύο χρόνια παραμονής στους "μπιανκονέρι", για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα, αλλά και για μια άλλη σοβαρή περιπέτειά του, όταν το 2009 λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, ως παίκτης του Ολυμπιακού.

"Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας" ανέφερε ο Ντάρκο με αφορμή τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Γλυφάδα. Δεν ήταν όμως η μοναδική δύσκολη στιγμή στη ζωή του: "Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ μού είχε σώσει τη ζωή".

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ο 47χρονος σήμερα Κοβάσεβιτς νιώθει ως σπίτι του την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. "Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους".

Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παραδέχτηκε ότι είχε σκεφτεί να τερματίσει εκεί την καριέρα του, αλλά δεν το έκανε λόγω του Ολυμπιακού. "Με ήθελε από τότε που έπαιζα στη Γιουβέντους" ανέφερε ο Κοβάσεβιτς για τους "ερυθρόλευκους", με τους οποίους πραγματοποίησε 60 συμμετοχές και σημείωσε 31 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ