ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά χωρίς Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Ξανά χωρίς Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/4, 19.00) τη Λαμία και θα παραταχθεί χωρίς τους Μπουχαλάκη και Ελαμπντελαουί, στην προσπάθεια να κατακτήσει την ένατη διαδοχική νίκη στη Super League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Κυριακή (21/4, 19.00) εκτός έδρας με τη Λαμία για την 29η αγωνιστική της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχεται από οκτώ διαδοχικές νίκες και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το σερί που έχουν "χτίσει".

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, από την απουσιάζουν ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί, οι ανέτοιμοι Κούτρης και Μπουχαλάκης, αλλά και οι τραυματίες Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Ο Πορτογάλος πήρε μαζί του 20 παίκτες, που είναι οι εξής: Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Τελευταία φορά που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έκτοτε μετρούν μόνο νίκες και βρίσκονται στο -5 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μετά την Τούμπα ακολούθησαν οι νίκες με ΑΕΚ (4-1), ΟΦΗ (5-1), Απόλλωνα (0-2), Άρη (4-1), Παναθηναϊκό (0-3 κατόπιν δικαστικής απόφασης, 0-1 το σκορ τη στιγμή της διακοπής), Ατρόμητο (2-1), Παναιτωλικό (0-5) και Ξάνθη (4-0).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ