ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: Παραμένει φακελωμένος από τη Μίλαν

Μαντί Καμαρά: Παραμένει φακελωμένος από τη Μίλαν

Η Μίλαν εξακολουθεί να διατηρεί φακελωμένη την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, για τον οποίο ο Ολυμπιακός απέρριψε στο παρελθόν προτάσεις από Γουότφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση -και- στη μεσαία γραμμή ενόψει της σεζόν 2020-2021. Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καφού συνθέτουν την τετράδα των χαφ στο ρόστερ, το οποίο λειτούργησε άψογα μέχρι και πριν από τη διακοπή (ο Καφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο μετά τη φυγή του Μπενζιά).

Γιατί όμως να ψάξουν για μέσο οι "ερυθρόλευκοι" όταν η υπάρχουσα "ομάδα" δείχνει να δουλεύει εξαιρετικά; Ειδικά όταν ο Πέδρο Μαρτίνς εφάρμοζε το 4-3-3 σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί απλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο πώλησης. Και αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Καμαρά.

Ο 23χρονος μέσος πραγματοποίησε φέτος ακόμα πιο μεστή σεζόν από την πρώτη, κι ας καθυστέρησε να πάρει μπρος, λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το κοντέρ δείχνει 39 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν, δύο γκολ μία ασίστ κι όλα αυτά σε 2.704 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός έφτασε να απορρίψει δύο προτάσεις στο παρελθόν για τον διεθνή χαφ από τη Γουϊνέα. Μία από τη Γουότφορντ και μία από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για προτάσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ. Συνηθίζουν να απορρίπτουν προτάσεις οι "ερυθρόλευκοι" τις οποίες δεν θεωρούν ότι είναι συμφέρουσες. Το ίδιο έχει γίνει και με άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα με τον Παπ Σισέ και την Άουγκσμπουργκ.

Ο Καμαρά, λοιπόν, εξακολουθεί να έχει πέραση ανάμεσα σε σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ. Από τις ομάδες που έχει δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον είναι η Μίλαν. Ασφαλώς δεν είναι τώρα η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό πως οι "ροσονέρι" καλοβλέπουν την περίπτωση του Αφρικανού, αλλά οι νεότερες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως το όνομά του εξακολουθεί να είναι φακελωμένο από τους αξιωματούχους του ισχυρού κλαμπ.

Από το περσινό 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" κύκλωσαν την περίπτωση Καμαρά οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου και το τελευταίο διάστημα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν με επίσημο τρόπο. Να καταθέσουν δηλαδή πρόταση. Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει, αλλά ανεπίσημες συζητήσεις σχετικά με τον "ερυθρόλευκο" μέσο, ναι.

Στην περίπτωση που τελικά γίνει πρόταση για τον Καμαρά από τη Μίλαν, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ποσό είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ολυμπιακό, διότι πλέον μιλάμε για άλλα οικονομικά δεδομένα. Άλλη κατάσταση προ κορονοϊού και άλλη τώρα. Το βέβαιο είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν "καίγονται" να πουλήσουν. Θα το κάνουν μόνο αν δεν μπορούν "όχι". Το συμβόλαιο του Αφρικανού στο λιμάνι ολοκληρώνεται το 2023.

Στη φετινή Serie A η Μίλαν βρίσκεται στην 7η θέση με 36 βαθμούς, με απολογισμό 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ