ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δύσκολα βράδια για την Άρσεναλ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στο πρώτο του σχόλιο για τα ματς με την Άρσεναλ αν και τόνισε πως οι Άγγλοι είναι το φαβορί σημείωσε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στους "κανονιέρηδες". (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός θα βρει στους "32" του Europa League ως αντίπαλο την Άρσεναλ και στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της Cosmote TV ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως οι Άγγλοι θα περάσουν δύο δύσκολα βράδια κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Ναι μεν ο Πορτογάλος προπονητής έχρισε ως φαβορί τον αγγλικό σύλλογο αλλά υποστήριξε αρκετές φορές πως και ο Ολυμπιακός έχει κάτι να πει... στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Το πρώτο του σχόλιο για το ματς με την Άρσεναλ:
"Ειλικρινά θα είναι δύο όμορφα παιχνίδια που έχουν δείξει πως τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται για μια εύκολη ομάδα, πέρυσι ήταν φιναλίστ στο Europa League. Φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Είναι μια ομάδα επικίνδυνη που αξίζει τον σεβασμό μας αλλά θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει κάτι να πει... και θα είναι δύο όμορφα βράδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός πως τα δύο ματς είναι ανάμεσα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την άποψη πως ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει βαρύτητα στην Ευρώπη:
"'Οχι δεν έχει λογική αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως είναι υπεύθυνος σε όλες του τις υποχρεώσεις. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, έχει να κάνει με το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια φιλοσοφία. Εκείνη την εποχή θα δούμε ποιοι θα είναι οι καλύτεροι έντεκα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση επί της Άρσεναλ και οι καλύτεροι έντεκα για τη νίκη στην Τούμπα".

Για τις πιθανότητες που θα έδινε στις δύο ομάδες:
"Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, θεωρητικά είναι το φαβορί αλλά έχουμε δείξει και εμείς πως έχουμε να δώσουμε μια απάντηση.

Έχουμε δείξει στους ομίλους του Champions League πως έχουμε μια καλή ομάδα, αρκετά έμπειρη πλέον που θα είναι καλύτερη τον Φεβρουάριο και οι φίλαθλοι μπορούν να βασίζονται πάνω μας, να έχουν εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Θα είναι δύο δύσκολα βράδια για τον Ολυμπιακό αλλά και δύο δύσκολα βράδια για την Άρσεναλ".

Για την αγωνιστική κατάσταση της Άρσεναλ και αν θα επιθυμούσε να είναι τώρα τα παιχνίδια:
"Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο, έχουμε αποδείξει πως έχουμε ικανότητες και μπορούμε και εκτός έδρας να τους βάλουμε δύσκολα. Για εντός έδρας δεν το συζητάμε, έχουμε αποδείξει πως κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο μπορούμε να παίξουμε καλά. Αυτό έχω πει και στους παίκτες μου".

Για το αν θα ήθελε να πει κάτι για τις σκέψεις του για τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή λίστα:
"Όχι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο τώρα. Πρέπει να γίνει μεγαλύτερη και βαθύτερη ανάλυση. Είναι νωρίς ακόμα, όταν θα έρθει η στιγμή θα ρίξουμε μια ψύχραιμη ματιά και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ