ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είχαμε μια εκπληκτική σεζόν, αξίζαμε το Κύπελλο"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κατακτώντας το 18 νταμπλ της ιστορίας του με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων" να κάνει λόγο για μια εκπληκτική σεζόν και παίκτες που τα έδιναν όλα στη διάρκεια τους.

Ο Ολυμπιακός από το βράδυ του Σαββάτου είναι Κυπελλούχος Ελλάδας καθώς επικράτησε της ΑΕΚ 1-0 και παράλληλα πήρε το 18 νταμπλ της ιστορίας του κλείνοντας εκπληκτικά τη φετινή σεζόν. Κάτι το οποίο τόνισε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, στο πρώτο του σχόλιο στην "COSMOTE TV". Ο Πορτογάλος αφιέρωσε το τρόπαιο στον Βασίλη Τοροσίδη που αποχωρήσε από την ενεργό δράση ενώ δεν ξέχασε το Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

"Τελειώνει σήμερα μια παράξενη και δύσκολη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνει με αυτόν τον τρόπο μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες. Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Κρίμα που δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε τον Ιούνιο, μαζί με τον κόσμο μας. Όμως είναι εκπλητική αυτό που έχει δώσει αυτή η ομάδα. Πολλές φορές μπορεί να μην έπαιξαν καλά αλλά πάντα έπαιζαν με την ψυχή τους".

Που θα θέλατε να αφιερώσετε το Κύπελλο;
"Στον Σάββα Θεοδωρίδη γιατί αυτός ο τίτλος ανήκει και σε αυτόν. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και στον Βασίλη Τοροσίδη γιατί ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο. Θα αφήσει τα γήπεδα αλλά θα παραμείνει στην ομάδα απ' άλλο πόστο. Όμως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα σύμβολο για την ομάδα μας και θα συνεχίσει να είναι".

Ο Μπρούνο έπαιξε ως δεξί μπακ που ξέρουμε ότι δεν είναι και βοήθησε αρκετά την ομάδα, θα παίξει ξανά στον ίδιο ρόλο μέσα στη σεζόν;
"Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε και να αναλύσουμε πολλά πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της ομάδας. Είναι ένα παιδί που δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ο Μπρούνο είναι η αλήθεια πάντως ότι όποτε χρειάστηκε, μπήκε και μας βοήθησε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ