ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μπορούμε να πετύχουμε ωραιότερα πράγματα στην Ευρώπη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη δυσκολία που θα έχει η ρεβάνς απέναντι στη Γουλβς και -σε περίπτωση που έρθει η πρόκριση- οι αναμετρήσεις με τη Ρόμα ή τη Σεβίλλη, αλλά τόνισε πως μέσω σκληρής δουλειάς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

14:25Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γουλβς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση του Europa League το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη - Ρόμα. Με αφορμή την κλήρωση για το Final-8 του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο Olympiacos TV για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να πετάξει εκτός συνέχειας τους "λύκους", αλλά και τη δύσκολη διασταύρωση με τις Ρόμα ή Σεβίλλη στα προημιτελικά.

"Είναι πάρα πολύ πρώιμο να συζητάμε γι' αυτές τις κληρώσεις. Είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Πρώτα τη Γουλβς στην έδρα της, όπου δεν έχουμε το πλεονέκτημα, και στη συνέχεια τη Ρόμα που είναι στην πρώτη τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος ή τη Σεβίλλη που έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια του Europa League. Eίναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον. Με σκληρή δουλειά και πίστη στην ομάδα μας, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα".

Για το αν είναι "παγίδα" να κοιτάζει ο Ολυμπιακός το Final-8 αυτή την στιγμή: "Μέχρι στιγμής έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους και έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε. Έχουμε να περάσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο, αλλά αν τα καταφέρουμε, τότε τα πάντα είναι πιθανά. Θέλω να τονίσω σ' αυτό το σημείο, πως όλοι στα αποδυτήρια πιστεύουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε καλύτερα και ωραιότερα πράγματα απ' όσα έχουμε πετύχει έως τώρα στην Ευρώπη. Θεωρητικά, όταν τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, έχει το πλεονέκτημα η αδύναμη ομάδα. Διότι μία μεγάλη ομάδα είναι πιθανό να έχει μία κακή μέρα, αλλά δύσκολο να έχει δύο άσχημες. Όμως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να πιστεύουμε πραγματικά στη δουλειά που έχουμε κάνει γιατί μέχρι στιγμής έχουμε περάσει επτά νοκ άουτ από το περασμένο καλοκαίρι".

Δείτε σε video τις δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κλήρωση του Europa League: Με Σεβίλλη - Ρόμα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός
Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο Μολινό
Ομάρ: "Δύσκολη κλήρωση, αλλά όλα είναι πιθανά"
Ολυμπιακός: Μαρτίνς, Καρεμπέ και Ομάρ είδαν μαζί ζωντανά την κλήρωση
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ