ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πέρασε η καλύτερη ομάδα"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι η ήττα-αποκλεισμός από την Ντινάμο στο Κίεβο κρίθηκε στην αναποτελεσματικότητα των ερυθρόλευκων και ξεκαθάρισε ότι η ουκρανική ομάδα προκρίθηκε άξια στους 16 του Europa League.

Χωρίς ενέργεια, καθαρό μυαλό και επιθετικές λύσεις, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 1-0 (32' Σολ) από την Ντινάμο στο Κίεβο και σε συνδυασμό με το 2-2 του Φαλήρου, έμεινε εκτός συνέχειας στο Europa League,

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "πέρασε η καλύτερη ομάδα".

Τι δεν πήγε καλά και ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα και αποκλείστηκε;
"Σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στα δυο ματς παίζει ρόλο ποια ομάδα θα είναι περισσότερο αποτελεσματική. Έγιναν δυο ισορροπημένα παιχνίδια και το κλειδί για την πρόκριση ήταν η αποτελεσματικότητα. Στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 ή το 3-1 αλλά τελικά δεχθήκαμε γκολ που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Σήμερα θα μπορούσα να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος στη μοναδική του ευκαιρία σκόραρε εμείς είχαμε τρεις καλές φάσεις και δεν τα καταφέραμε. Ήταν δυο ισορροπημένα ματς που κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα".

Αισθάνεστε πως δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στην επόμενη φάση;
"Όχι γιατί η πιο καλή ομάδα είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και που τις κάνει γκολ. Εμείς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε".

Τελείωσε η Ευρωπαϊκή χρονιά για τον Ολυμπιακό αν θα κάνατε έναν σύντομο απολογισμό τι θα λέγατε;
"Σε αυτή τη διαδρομή είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παρόλο που είχε ποιότητα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Θέλαμε να περάσουμε και το είχαμε συζητήσει πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον στόχο μας.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι πως οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ