ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πήγαμε καλά, μας έλειψε η συγκέντρωση…"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έδωσε το στίγμα του στους ποδοσφαιριστές του και έδειξε ήδη τη συνέχεια.

Το βάρος στην ψυχολογία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ρίχνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, γνωρίζει πως πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ και την ήττα ( 0-1) για τη φάση των «32» του Europa League, ο Μαρτίνς θέλησε να δώσει το στίγμα του στους ποδοσφαιριστές του.

"Κάναμε πολλά πράγματα καλά. Είχαμε ένα καλό πλάνο και το τηρήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα", τους είπε ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού που βέβαια, αναφέρθηκε και σε αυτά που δεν έγιναν καλά. "Παρουσιάσαμε κάποιες στιγμές έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε και το πληρώσαμε με το γκολ που δεχθήκαμε", ήταν η ατάκα του Μαρτίνς που παρέπεμψε στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: "Τώρα πρέπει να δούμε τη συνέχεια, έχουμε έναν δύσκολο αγώνα και πρέπει να ετοιμαστούμε γι’ αυτόν".

Ο Μαρτίνς πάντως, έδειχνε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά και στην ανάλυση της Κυριακής, αναμένεται να δώσει το βάρος και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή βλέπετε, θέλησε απλά να επαναφέρει τους παίκτες του, βλέποντάς τους να είναι «παγωμένοι» από την εξέλιξη του αγώνα με την Άρσεναλ και την ήττα, που φέρνει την ομάδα σε δύσκολη θέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ