ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πολύ σοβαρό το λάθος του διαιτητή γι' αυτό το επίπεδο"

Μαρτίνς: "Πολύ σοβαρό το λάθος του διαιτητή γι' αυτό το επίπεδο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι σε αυτό το επίπεδο ήταν πολύ σοβαρό το λάθος του διαιτητή, με την κόκκινη που έδειξε στον Μπενζιά. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τις επιλογές του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην απόφαση του διαιτητή Μπενουά Μπαστιάν να δείξει κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Μπενζιά, κάνοντας λόγο για ένα "πολύ σοβαρό λάθος". Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1 στο Βελιγράδι:

"Ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι πριν και μετά την αποβολή. Άλλαξε το παιχνίδι η κόκκινη, μας επηρέασε, παρότι κάναμε πολλές αλλαγές για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και μεταβιβάσεις. Ήταν ένα πολύ σοβαρό λάθος αυτό που συνέβη σε έναν αγώνα Champions League, αυτό οφείλεται στον διαιτητή.

Δεν οφείλεται στις αλλαγές ότι χάσαμε. Μέχρι την αποβολή η ομάδα είχε ανταποκριθεί πολύ καλά στις απαιτήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτό. Μετά την αποβολή αποδυναμωθήκαμε. Ήταν μεγάλο λάθος του διαιτητή, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ο διαιτητής, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Δεν συμβουλεύτηκε καν το VAR για να δει αν σωστή η απόφασή του. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, είχαμε όντως έλλειψη συγκέντρωσης σε δύο στατικές φάσεις, αλλά οι αλλαγές δεν φταίνε για την ήττα.

Δεν αλλάζει τίποτα. Ο στόχος είναι πάντα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Επειδή έχουμε ποιότητα και θα συνεχίσουμε να τη δείχνουμε, θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ