ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο με γεμάτο γήπεδο"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του στην ισοπαλία με τη Γουλβς και υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν δεν διεξαγόταν το ματς κεκλεισμένων.

Ο Ολυμπιακός έκανε παιχνίδι στο άδειο Καραϊσκάκη, μια απευθείας κόκκινη στο 28’ (Σεμέδο) άλλαξε τις ισορροπίες, προηγήθηκε στο 54' με τον Ελ Αραμπί, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από κόντρα στο 67’, με τους λογαριασμούς να μένουν ανοικτοί ενόψει της ρεβάνς

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του στην ισοπαλία με τη Γουλβς και υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν δεν διεξαγόταν λόγω ειδικών συνθηκών το ματς κεκλεισμένων.

"Είμαι ικανοποιημένος. Αν το γήπεδο δεν ήταν κεκλεισμένων ήταν γεμάτο και είχαμε τους φιλάθλους δίπλα μας, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά με ψυχή και θέληση, είχαμε πλάνο.

Δεδομένων των συνθηκών σε άδειο γήπεδο με παίκτη λιγότερο τα πήγαμε καλά, δείξαμε στοιχεία, βάλαμε ένα ωραίο γκολ Δυστυχώς μετά από στημένη φάση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Είμαστε ικανοποιημένοι, ωστόσο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο: "Άλλαξε πολλά πράγματα, άλλαξε πολύ το ματς. Είχαμε πολλή μεγάλη κατοχή, κόντρα σε μια ομάδα που είναι υποψήφια να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Ίσως μας έλειπε κατι και κάπως το τελείωμα των φάσεων. Μετά την αποβολή αλλάξαμε τα πλάνα μας, συνεχίσαμε όμως να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να παίζουμε με θέληση και πλάνο. Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ, πάμε για την πρόκριση στην Αγγλία".

Για τα εγκώμια από τον Πέδρο Νέτο: "Είναι μια αναγνώριση της δουλειάς. Είναι πολύ θετικό. Όλες οι ομάδες που έχουν έλθει και αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, γνωρίζουν ότι αντιμετωπιζουμε μια δυνατή ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ