ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Χρειαζόμαστε και θέλουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα"

Μαρτίνς: "Χρειαζόμαστε και θέλουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα"
EUROKINISSI

O Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος για τον Ολυμπιακό πέρα από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ενώ τόνισε πως μεγάλος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα.

Πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού που τον έστειλε στους "32" του Europa League για δεύτερη σερί χρονιά εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας στην κάμερα της Cosmote TV πως οι Πειραιώτες έκαναν φέτος καταπληκτικά παιχνίδια στο Champions League.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων για τη βοήθεια που έδωσαν στους παίκτες και έστειλε το μήνυμα πως μεγάλος στόχος εξακολουθεί να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουμε μία σπουδαία πρόκριση. Το πιο δύσκολο σε ένα παιχνίδι είναι να δημιουργείς ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, χάσαμε κάποια λεπτά τον έλεγχο, όμως ευτυχώς καταφέραμε να είμαστε κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και να φτάσουμε στην πρόκριση.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκουραστούμε ενόψει του επόμενου αγώνα και μετά θα σκεφτούμε τι θα συμβεί. Πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική, υπέροχη βραδιά.

Όσοι ήρθαν στο γήπεδο έζησαν ωραία συναισθήματα, νεύρα, άγχος, αγωνία, όλα αυτά τα συναισθήματα που κάνουν το παιχνίδι σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας.

Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το να κερδίσουμε. Είχαμε κάνει καταπληκτικά παιχνίδια στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς. Ήμασταν Ολυμπιακός που άξιζε να περάσει.

Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε και θέλουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 1-0: Θρυλική κ-αραμπι-νάτη πρόκριση
Champions League: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 7 που συνεχίζουν στο Europa League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ