ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεριά: "Η Κασίμπασα σκοπεύει να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό"

Μεριά: "Η Κασίμπασα σκοπεύει να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό"

Ο Γιασίν Μεριά που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κασίμπασα μετέφερε την πρόθεση της τουρκικής ομάδας να δώσει μέχρι 3,5 εκατ. ευρώ στους "ερυθρόλευκους" για την αγορά του.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός, Γιασίν Μεριά, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό IFM για το μέλλον του και μετέφερε την πρόθεση της Κασίμπασα να δώσει έως 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά του. Ο 27χρονος στόπερ, που αγωνίζεται στην ομάδα της Τουρκίας ως δανεικός από τους "ερυθρόλευκους", δήλωσε:

"Η Κασίμπασα θέλει να με κρατήσει αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να δώσουν 3 - 3,5 εκατ. ευρώ. Αν όμως η ελληνική ομάδα ζητήσει περισσότερα, η Κασίμπασα δεν θα επιμείνει. Εγώ θέλω να μείνω στην Ευρώπη γιατί νιώθω ότι έχω βελτιωθεί εδώ από την ημέρα που ήρθα".

Ο Μεριά έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022 και η οψιόν αγοράς του φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Από τον Ιανουάριο έχει πραγματοποιήσει οκτώ συμμετοχές με την ομάδα της Τουρκίας, η οποία βρίσκεται στη 13η θέση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαλμπουενά: "Πάμε να πάρουμε τη νίκη"
Ολυμπιακός: Μαρτίνς και Τοροσίδης είπαν "ναι" στην παραμονή του Ομάρ
Ολυμπιακός: Ουσία, γόητρο και πιο κοντά στον τίτλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ