ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Εντουάρντο"

"Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Εντουάρντο"

Την ώρα που οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Εντουάρντο είναι μια... ανάσα από τη Σπόρτινγκ, ο ατζέντης του αποκάλυψε στο Sport24.gr πρόταση του Ολυμπιακού που τον κρατάει στο παιχνίδι της απόκτησης του

Το όνομα του Εντουάρντο έχει κάνει... παρέλαση στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ είναι ποδοσφαιριστής που κάνει... κλικ στον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του. Λένε πως είναι η Νο 1 επιλογή του...

Ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί πως ο αμυντικός μέσος που αγωνίστηκε στη Μπελενένσες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, διαθέτει όλο το "πακέτο" για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο, που ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στους "ερυθρόλευκους", είναι φευγάτος.

Το τελευταίο διάστημα, οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Εντουάρντο στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Σύμφωνα με τη Record, μάλιστα, έως την Κυριακή (9/6) θα είχε ολοκληρωθεί το deal. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, το διέψευσε στο Sport24.gr.

Ο Ούγκο Άρντισον, περί αυτού ο λόγος, ισχυρίστηκε ότι δεν ισχύει πως ο πελάτης του είναι μια... ανάσα από τη μεταγραφή στα "λιοντάρια", όπως γράφεται στην Πορτογαλία. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μέσα στο... παιχνίδι. "Ναι, έχουμε δεχτεί πρόταση. Μιλάμε με τον Ολυμπιακό" ανέφερε ο Βραζιλιάνος ατζέντης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει προθεσμία που θα κρίνει την επίτευξη συμφωνίας, ή μη, απάντησε αρνητικά.

Τα δικαιώματα του Εντουάρντο ανήκουν στην Ιντερνασιονάλ και στην Κοΐμπρα (έχουν από 50%). Η οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μπελενένσες είναι 3.000.000€, χρήματα που δεν είναι σε θέση να δώσει η πορτογαλική ομάδα. Ο παίκτης δεδομένα γνωρίζει για την προοπτική των "ερυθρόλευκων", ενώ λέγεται οτι έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο δυναμικός αμυντικός / κεντρικός χαφ, με ύψος 1.86, έκανε 29 συμμετοχές με τη Μπελενένσες το 2018-2019 και ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις του. Γι' αυτό άλλωστε και μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, η Σπόρτινγκ, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ο αθλητικός διευθυντής των "λιονταριών", Ούγκο Βιάνα, δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως όταν ρωτήθηκε από το Sport24.gr για το... πρέσινγκ της ομάδας του στον Εντουάρντο. "Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

24ο Ευαγγέλιο: Οι τρεις δρόμοι για Φορτούνη
Τεράστια κλάση, αλλά γυάλινος ο Βερμάλεν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ