ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιραλάς: "Αυτός είναι ο λόγος που δεν απέδωσα στον Ολυμπιακό"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς ρωτήθηκε για την δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και εξήγησε γιατί δεν ήταν επιτυχημένη, όπως η πρώτη.

Στον Ολυμπιακό περίμεναν πολλά χρόνια την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς. Και όταν αυτή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Γενάρη, έστω και με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον, ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος.

Ωστόσο η δεύτερη θητεία του Βέλγου κυνηγού με τα ερυθρόλευκα σε τίποτα δεν θύμισε την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών, πριν ο Μιραλάς πάρει μεταγραφή για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Βέλγος ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν απέδωσε στην δεύτερη θητεία του τον Ολυμπιακό.

"Μετά από την παρουσία μου στην Premier League με την Έβερτον, νόμιζαν ότι θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Αλλά ύστερα από ένα διάστημα σχεδόν έξι μηνών που είχα αγωνιστεί ελάχιστα, δεν είχα τη φυσική κατάσταση για κάτι τέτοιο. Παρά το γεγονός ότι έπαιξα το ένα ματς μετά το άλλο στον Ολυμπιακό, ένιωθα ότι τα πράγματα χειροτέρευαν.

Στο τέλος της σεζόν ήμουν πραγματικά... διαλυμένος. Οι οπαδοί ήθελαν να μείνω, αλλά ο πρόεδρος φοβόταν ότι η καριέρα μου τελείωσε. Δεν ήταν αυτό το θέμα, απλά η χημεία με την ομάδα δεν δούλεψε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μιραλάς, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται με την φανέλα της Φιορεντίνα.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ