ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νότιγχαμ και όχι Ολυμπιακός για Κουγιατέ

Νότιγχαμ και όχι Ολυμπιακός για Κουγιατέ

Οι Πορτογάλοι (και όχι μόνο) το βλέπουν διαφορετικά το θέμα του στόπερ της Τρουά

Μια άλλη διάσταση στο θέμα του Μπουμπακάρ Κουγιατέ δίνουν οι Πορτογάλοι. Το όνομα του υψηλόσωμου στόπερ της Τρουά, έχει παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αρκετοί το έχουν… προχωρήσει το θέμα, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά. Κι αυτό γιατί οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν πως η ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Κουγιατέ, δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα, η "Α BOLA", τονίζει πως η Νότιγχαμ θα προτείνει ένα ποσό της τάξης των 2.800.000 ευρώ για να πάρει το "ναι" από την Τρουά, ώστε να αποκτήσει τον στόπερ από το Μάλι.

Για τον Κουγιατέ λέγονται πολύ καλά λόγια και για τον νεαρό στόπερ, εξαιρετική άποψη έχει και ο Φρανσουά Μοντέστο, ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη γαλλική αγορά. Από τη Γαλλία άλλωστε είχαν έρθει τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Κουγιατέ, τότε ενέπλεκαν τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες πάντως, οι Πορτογάλοι δεν είναι εκτός… τόπου και χρόνου. Κάθε άλλο. Ερώτηση για τον Κουγιατέ μπορεί να έχει γίνει, όντως. Μόνο που προφανώς αφορούσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" άλλωστε, με τα τωρινά δεδομένα δεν δείχνουν να "καίγονται" για στόπερ. Τώρα, αν έρθει πρόταση για κάποιον από τους κεντρικούς τους αμυντικούς, θα εξετάσουν και άλλη λύση…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ