ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λούκα Γιόβιτς με full face Ολυμπιακού και Γιώργο Πρίντεζη

Ο Λούκα Γιόβιτς με full face Ολυμπιακού και Γιώργο Πρίντεζη

Όσοι έψαξαν το Instagram του Λούκα Γιόβιτς μετά τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης αντίκρισαν το ερυθρόλευκο παρελθόν του τόσο με τον Ερυθρό Αστέρα όσο και με τον Ολυμπιακό.

Ερυθρόλευκος θησαυρός βρέθηκε στο Instagram του Λούκα Γιόβιτς ο οποίος προ ημερών υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 60.000.000 ευρώ. Ο 22χρονος σταρ δεν είναι μόνο φανατικός υποστηρικτής του Ερυθρού Αστέρα, έχει αδυναμία και στον Ολυμπιακό, ποδοσφαιρικό και μπασκετικό.

Στο προφίλ, λοιπόν, του Μαδριλένου συναντούμε πολλά σχόλια περί οργανωμένων οπαδών Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού που διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ υπάρχουν και φωτογραφικές αποδείξεις για τα συναισθήματα του επιθετικού από την Σερβία. Στο ένα καρέ ο Γιόβιτς και η σύντροφός του βγάζουν σέλφι (το 2014) την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής φορά ζακέτα με full face που φαίνεται φάτσα κάρτα το σήμα του Ολυμπιακού!

Το άλλο post του Γιόβιτς που είχε γίνει στις 18 Νοεμβρίου 2016 έχει πρωταγωνιστεί τον Γιώργο Πρίντεζη! Δεν αναφέρουμε τυχαία την ημερομηνία, διότι η δημοσίευση πραγματοποιήθ8ηκε έπειτα από ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στην EuroLeague το οποίο ολοκληρώθηκε 79-77 υπέρ των "ερυθρόλευκων" και το έκρινε ο Πρίντεζης στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ