ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός μίλησε στο Μονακό για Μποσίλια"

Leverkusen's Tin Jedvaj, left, and Monaco's Gabriel Boschilia, right, challenge for the ball during the Champions League, group E, soccer match between Bayer 04 Leverkusen and AS Monaco in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's Tin Jedvaj, left, and Monaco's Gabriel Boschilia, right, challenge for the ball during the Champions League, group E, soccer match between Bayer 04 Leverkusen and AS Monaco in Leverkusen, Germany, Wednesday, Dec. 7, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την κλήρωση του Champions League στο Μονακό και μίλησε ξανά με τη διοίκηση των "μονεγάσκων" για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού Γκάμπριελ Μποσίλια, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.

Μεταγραφικός... πυρετός στον Ολυμπιακό. Μπενζιά και Λοβέρα βρίσκονται στη χώρα μας για να υπογράψουν και να συνεχίσουν την καριέρα τους στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βραζιλία επιδιώκουν να ενισχυθούν κι άλλο.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του " yahoo", η διοίκηση του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την κλήρωση του Champions League στο Μονακό και μίλησε ξανά με τη διοίκηση των "μονεγάσκων" για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού Γκάμπριελ Μποσίλια, καθώς η περίπτωσή του απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ο 23χρονος παίζει στη θέση "10", είναι διεθνής με την U20 της πατρίδας του και ανήκει μέχρι το 2021 στη Μονακό. Φέτος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε δύο αγώνες των "μονεγάσκων", ενώ έχει παίξει παλαιότερα σε Σάο Πάουλο, Σταντάρ Λιέγης και Ναντ. Το Sport24.gr επικοινώνησε με στελέχη της Μονακό, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, δίχως ωστόσο να θελήσουν να πουν κάτι περισσότερο.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Ολυμπιακός να μείνει ως έχει, δηλαδή πλην των Λοβέρα και Μπενζιά να μην κάνει άλλη κίνηση. Έτσι κι αλλιώς το ρόστερ του "γέμισε". Ο Μπενζιά, εκτός από τη θέση "10", μπορεί κάλλιστα να προσφέρει και στη θέση "8".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ποιότητα του Μπενζιά φαίνεται από το πρώτο κοντρόλ
Ρότζερς: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για Γκεζάλ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ