ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Σαμπαόλι θέλει τον Γκιλιέρμε στη Σάντος"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χόρχε Σαμπαόλι πρότεινε στη διοίκηση της Σάντος την απόκτηση του Γκιλιέρμε σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, αλλά εμπόδιο αποτελεί η άρνηση του μέσου του Ολυμπιακού να επιστρέψει στη χώρα του.

Η... μπογιά του Γκιλιέρμε στη Βραζιλία κρατάει για τα καλά. Ο Αργεντινός προπονητής της Σάντος, Χόρχε Σαμπαόλι, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, είχε εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας του να αποκτηθεί ο χαφ του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι μπορεί να προσφέρει στον άξονα του συνόλου που διαχειρίζεται.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εμπόδιο αποτελεί η άρνηση του 28χρονου μέσου να επιστρέψει στη χώρα του. Προ ημερών ο βασικός χαφ των "ερυθρόλευκων" είχε δηλώσει πως " το Champions League, είναι η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση στην Ευρώπη και είναι ένα όνειρο για εμένα να μπορώ να συμμετάσχω".

Ο Γκιλιέρμε υπέγραψε στον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και φέτος θα αποτελέσει τον βασικό χαφ των "ερυθρόλευκων". Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας που είναι σε εξέλιξη, η Σάντος βρίσκεται στη 2η θέση με 26 βαθμούς (8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) σε έντεκα παιχνίδια. Πρώτη είναι η Παλμέιρας με 27 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (30/7, 21.30) τη Βικτόρια Πλζεν και αν προκριθεί μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, τότε θα παίξει με τη Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Οι δέκα "εξοδούχοι"
Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Ο Μουνουέρα σφυρίζει στο Φάληρο
Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Σεμέδο για το ματς με την Πλζεν
Ολυμπιακός: Ατομικό ο Αβραάμ, δεν προλαβαίνει την Πλζεν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ