ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Daily Mail: Ο Τουρέ είπε όχι σε MLS και Κίνα και ψάχνει ομάδα στο... Λονδίνο!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάγια Τουρέ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον μάνατζέρ του να προτιμάει ομάδα του... Λονδίνου. "Όχι" του Ιβοριανού σε ΗΠΑ και Κίνα.

Ο Γιαγιά Τουρέ δεν "κόλλησε" στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να γράψει μόλις πέντε συμμετοχές στις 100 ημέρες της παρουσίας του στο Ρέντη και κάπως έτσι η δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμανι ολοκληρώθηκε άδοξα, με τους τίτλους τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών να πέφτουν την Τρίτη.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο Ιβοριανός θα κρεμάσει τα παπούτσια του, το ξεκαθάρισε άλλωστε μέσω ποσταρίσματός του στο Facebook όπου αφού είπε αντίο στους φίλους του Ολυμπιακού, πρόσθεσε το εξής σχόλιο: "...Αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο ακόμα καίει δυνατά".

Ποια θα είναι η νέα πρόκληση για τον Ιβοριανό; Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της " Daily Mail", ο επί μία οκταετία σταρ της Μάντσεστερ Σίτι "κατευθύνεται στο Λονδίνο ψάχνοντας το νέο του σύλλογο.

Ο 35χρονος έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από Κίνα και MLS, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή στην Premier League.

Ο μάνατζέρ του θα προσεγγίσει μερικές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων των Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, με οποιαδήποτε όμως συμφωνία να αναμένεται να στοιχίσει σε όποιον σύλλογο κάνει την κίνηση.

Ο Τουρέ έχει πάρει τη βρετανική υπηκοότητα φέτος και έχει σπίτι στο Λονδίνο, κάτι που σημαίνει πως θα προτιμούσε να βρει ομάδα που να έχει έδρα στην αγγλική πρωτεύουσα".

Σημειώνεται πως στον επίλογο του σχετικού δημοσιεύματος, η "Daily Mail" επικαλείται τον "Sport 24 Radio 103,3", σημειώνοντας: "Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24, ο Τουρέ φεύγει από τον Ολυμπιακό καθώς βάσει των ρεπορτάζ δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχε από αυτόν ο τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ