ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό έχει ο Αχμέντ Χασάν σύμφωνα με τους Πορτογάλους, εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με την " A Bola", ο Αχμέντ Χασάν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μετρά μέχρι σήμερα 13 συνολικά συμμετοχές και 3 γκολ σε 577 αγωνιστικά λεπτά, αριθμός που τον αφήνει δυσαρεστημένο.

"Ο Χασάν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, αλλά ο 25χρονος επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Χασάν χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα λεπτό, κι αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει, δείχνοντας μάλιστα πως θέλει να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας.

"Ο Χασάν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δανεικό το καλοκαίρι του 2018 τον Χασάν από την Μπράγκα, με την προοπτική να αποφασίσει τον Ιούνιο του 2019 αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του ή θα τον επιστρέψει στην πορτογαλική ομάδα.

Με την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και τον Μιγκέλ Γκερέρο να βρίσκεται ψηλότερα στις προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ο Αιγύπτιος φορ βλέπει πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο με τα ερυθρόλευκα.

Έτσι δεν θα πρέπει να προξενεί καμία εντύπωση αν πράγματι ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού του στον Ολυμπιακό, για να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει τον χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος επιθυμεί.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Διώχνει "Φέτφα" ο Ζιλ Ντίας
Ντοναρούμα, Καντουρί και η... φαμίλια Ραϊόλα
Οι επτά ερυθρόλευκοι που διάλεξε ο Γκαλέτι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ