ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ευχές της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Χριστοδουλόπουλο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω social media εξέφρασε την συμπαράσταση της στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που χτύπησε σοβαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο πλευρό του και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-1 στο ντέρμπι του Φαλήρου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ωστόσο ο θρίαμβος των ερυθρολεύκων επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr, αμέσως μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Metropolitan, ο 32χρονος διεθνής κλήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρική σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης". Εκεί όπου ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Την Δευτέρα (18/02) η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω social media, δημοσιεύοντας ένα πανηγυρικό στιγμιότυπο του παίκτη, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

"Λάζαρε είμαστε κοντά σου, θα γυρίσεις πιο δυνατός! Πάντα νικητής!"

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όμως, έστειλε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. " Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Και εσύ Λάζαρε, είσαι παλικάρι. Γρήγορα κοντά μας παικταρά. Μείνε δυνατός", αναφέρεται σε ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στα social media.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ