ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άγγλοι, Ιταλοί, Γάλλοι και Ούγγροι με Τότεναμ

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 19.55) συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Περισσότεροι από 40 θα είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ από το εξωτερικό στο Φάληρο.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Κάτι που φάνηκε και από τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, αλλά και από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ελλάδα, έχουν έρθει πολλοί Άγγλοι δημοσιογράφοι.

Αυτό φαίνεται λογικό, καθώς καλύπτουν το ρεπορτάζ της Τότεναμ, αλλά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ και από άλλες χώρες. Είναι χαρακτηριστικό πως την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Τότεναμ θα καλύψουν Γάλλοι, Ιταλοί, αλλά και Ούγγροι!

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση και φυσικά καθοριστικό ρόλο στην τηλεθέαση θα παίξει και το γεγονός ότι το ματς είναι νωρίς, στις 19:55. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας της Μπριζ με την Γαλατά, με τον αγώνα, όμως, του Ολυμπιακού με την Τότεναμ να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ευνόητους λόγους.

Συνολικά, περισσότεροι από σαράντα θα είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ από το εξωτερικό, που θα κάνουν τη δουλειά τους το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Επιθετικοί για τη νίκη"
Σισέ: "Να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός"
Λορίς: "O Βαλμπουενά φέρνει εμπειρία στον Ολυμπιακό"
Ποτσετίνο: "Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ