ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άλλος άνθρωπος ο Μαρτίνς

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρώτα έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση, ενώ στη συνέχεια εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση, που γούσταρε πάνω τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως δεν μπορεί να σταθεί και άλλο στην πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο ίδιος, πάντως, μετά από αυτό το ενενηντάλεπτο, έδειχνε άλλος άνθρωπος. Βρήκε το χαμόγελό του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Στα αποδυτήρια, επίσης, έδειχνε χαρούμενος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League. Και πως να μην είναι; Γνώριζε ότι η πίεση ήταν μεγάλη. Επιβαλλόταν ο Ολυμπιακός σε αυτό τον όμιλο να προκριθεί και η λύτρωση ήρθε έστω και στα τελευταία λεπτά. Στον Πορτογάλο προπονητή άρεσε κάτι από αυτό που ακολούθησε του 1-0 με τον Ερυθρό Αστέρα και δεν το έκρυψε από τους ποδοσφαιριστές του.

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Πρώτα έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση, για το γεγονός ότι θα συνεχίσει η ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και εξήγησε τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση, που γούσταρε πάνω στους παίκτες του. "Συγχαρητήρια σε όλους. Μου αρέσει που είστε όλοι χαρούμενοι. Που δείξατε πως χαρήκατε όλοι γι’ αυτή την πρόκριση και όσοι αγωνιστήκατε και όσοι ήσασταν εκτός", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Είχε το λόγο του που το είπε αυτό. Ο Μαρτίνς έχει εισπράξει ένα κλίμα πως παίκτες που δεν παίζουν πολύ, ότι γκρινιάζουν. Λογικό είναι, σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Μετά την πρόκριση ωστόσο, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια, στήθηκε ένα μικρό πάρτι. Σε αυτό συμμετείχαν όλοι. Παίκτες που λίγα λεπτά πριν έδιναν τα πάντα, αυτοί που έμειναν στον πάγκο και δεν έπαιξαν λεπτό, οι εκτός αποστολής. Όλοι. Φάνηκε σαν να έφυγε από πάνω τους ένα μεγάλο βάρος. Γνωρίζουν πως θα ήταν ότι χειρότερο στην παρούσα φάση ένας αποκλεισμός από την Ευρώπη. Τώρα δίνεται κίνητρο. Τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΡΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Με τους "ερυθρόλευκους" επικοινώνησε άμεσα και ο Ματιέ Βαλμπουενά που ήταν στη Γαλλία. Ο άσος των Πειραιωτών μετέφερε τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη χώρα μας και μαζί και στη δράση. Το πρόβλημά του άλλωστε δεν ήταν τόσο απλό…

Κάπου εδώ, ο Μαρτίνς βάζει τέλος στο θέμα της Ευρώπης. Αυτό θα ξαναπασχολήσει τη Δευτέρα με την κλήρωση για τη φάση των "32" του Europa League. Ως τότε, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Μαρτίνς γνωρίζει τις δυσκολίες. Πάνω σε αυτές θα εστιάσει.

Αλλαγές δεν αναμένεται να κάνει πολλές. Σήμερα και αύριο θα δείξει κάποια από τα πλάνα του. Θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα αγωνιστεί με δύο στο κέντρο και τον Σουντανί στην εντεκάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του στους 32 του Europa League
Μαρινάκης: "Συμφωνώ σε συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με Σαββίδη - Μελισσανίδη"
Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία με Τσιμίκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ