ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ανακάλυψη" δύο μηνών ο Ιβανούσετς

Ολυμπιακός: "Ανακάλυψη" δύο μηνών ο Ιβανούσετς

Η περίπτωση του 21χρονου Κροάτη μέσου, Λούκα Ιβανούσετς, έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό εδώ και δύο μήνες. Για "ερυθρόλευκη" πρόταση 4 εκατ. € στη Λοκομοτίβα κάνουν λόγο οι Κροάτες.

Το όνομα του Λούκα Ιβανούσετς έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. 21χρονος χαφ, η περίπτωση του οποίου όμως έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, αποτελεί "ανακάλυψη" του άλλοτε CEO της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιάννη Βρέντζου.

Ο Λούκα Ιβανούσετς είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1998, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται ως οκταροδεκάρι, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός εξτρέμ. Το συμβόλαιό του στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ λήγει το καλοκαίρι του 2020 και είναι σίγουρο πως η ομάδα της Κροατίας θα επιδιώξει να τον πουλήσει ή διαφορετικά να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Παρότι μόλις 21 ετών, έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα της Κροατίας, στα φιλικά με Χιλή και Κίνα. Έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, επίσης, στα τμήματα U17, U19 και U21. Ο Ιβανούσετς ξεκίνησε να αγωνίζεται στην U17 της Varazdin, ακολούθησε η U19 της Λοκομοτίβα, στην πρώτη ομάδα της οποίας παίζει από το 2016.

Ολυμπιακός: "Ανακάλυψη" δύο μηνών ο Ιβανούσετς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Κροατία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ και η Σέλτικ έχει κινηθεί για την απόκτησή του προσφέροντας 5 εκατ. ευρώ. Έντονο πρέσινγκ για τον νεαρό έχει επιδείξει, ωστόσο, και η μεγάλη ομάδα της χώρας, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είχε στείλει άνθρωπο στην Κροατία για να τσεκάρει τον Ιβανούσετς στο παιχνίδι του Σαββάτου (17/8) με την Βαραζντίν. Ο στόχος των "ερυθυρόλευκων", που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη χώρα, ήταν στο βασικό σχήμα για τη Λοκομοτίβα στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Κράσνονταρ έρχεται στην Ελλάδα με "διπλό" στη Ρωσία
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Κάιπερς και Κεϊτά η Αζαξιό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ