ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Τότεναμ

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ. Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ η τιμή είναι στα 50 ευρώ.

Εδώ και καιρό οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν την ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Τότεναμ, που θα γίνει την Τρίτη (26/11) στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

To απόγευμα της Κυριακής (17/11) οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν δελτίο Τύπου και ενημέρωσαν τους οπαδούς τους για το πώς θα τα προμηθευτούν. Αναλυτικά: "H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην TOTTENHAM, που θα διεξαχθεί στο «Tottenham Hotspur Stadium» την Τρίτη 26/11/2019 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Λονδίνο, ως εξής :

Τη Δευτέρα 18/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών: VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το Γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ