ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φαμέλη

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φαμέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Φαμέλης είναι και επίσημα σκάουτ του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr από τις αρχές Ιουνίου.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Φαμέλη ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο σκάουτ στην ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι".

Κάτι το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Sport24.gr από τις αρχές Ιουνίου όταν είχε αποκαλύψει πως η αποχώρηση του Φαμέλη από τον Παναθηναϊκό όπου είχε τον ίδιο ρόλο σχετίζεται με το γεγονός πως είχε συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους".

Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική... μεταγραφή από τον "αιώνιο" αντίπαλο καθώς ο Φαμέλης δουλεύει χρόνια πάνω στο σκάουτινγκ νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ενίσχυση τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥσυνεχίζεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα!

ΟΓιώργος Φαμέληςανήκει στην οικογένεια τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!Ο πολύπειρος σκάουτερ, με τη μεγάλη εμπειρία στις νεαρές ηλικίες,θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών του συλλόγου μας,προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Φαμέλης, έρχεται στο Ρέντη, αφήνοντας το αντίστοιχο πόστο που είχε μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν τόσο στον Πανιώνιο (σκάουτερ) όσο και στον Αστέρα Βάρης (Γενικός Διευθυντής).

Ακόμα,έχει επιλεγεί ως συνεργάτης από τον Φερνάντο Σάντος,στο διάστημα της θητείας του Πορτογάλου προπονητήστην Εθνική Ελλάδας.Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Πανιώνιο και Παναιτωλικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ