ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Απολογήθηκε μέσω του δικηγόρου του ο Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έψαξε δικαιολογίες για την συμπεριφορά του στο ΟΑΚΑ και μέσω του δικηγόρου του παραδέχθηκε την λάθος αντίδραση που είχε, δηλώνοντας έτοιμος να δεχθεί την ποινή που θα του επιβληθεί.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και μέσω του νομικού του συμβούλου, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10) ο Κώστας Φορτούνης, για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν κρύφτηκε πίσω από το λάθος του, ούτε και έψαξε για δικαιολογίες. Αντίθετα παραδέχθηκε πως η αντίδραση του ήταν σε κάθε περίπτωση λανθασμένη, κάτι που αντιλήφθηκε όταν είδε τον εαυτό του στο video.

Η στάση που κράτησε ο Κώστας Φορτούνης αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ικανοποίηση και από τον ερυθρόλευκο οργανισμό, καθώς θεωρήθηκε ως απόλυτα ενδεδειγμένη για κάποιον που φοράει το περιβραχιόνιο.

Τέλος, στο Λιμάνι δεν κίνησαν καμία διαδικασία αναβολής της εκδίκασης, αφού δεν είχαν διάθεση να... διαλέξουν αντίπαλο για να εκτίσει την πιθανή ποινή του ο Φορτούνης.

Ο Γιάννης Χατζησαβάογλου, δικηγόρος του παίκτη, τόνισε τα εξής ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Εκπροσωπώ τον Κώστα Φορτούνη. Το video το παρακολουθήσατε όλοι. Και εσείς αλλά και ο Κώστας Φορτούνης, που είναι αρχηγός του Ολυμπιακού.

Τον ρώτησα πόσο κοντά ή μακριά ήταν για να διακρίνει αν ήταν παιδιά και να αναπτύξουμε την επιχειρηματολογία μας.

Ο ίδιος μου είπε: "Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Εγώ αυτά που είδα δεν μ' άρεσαν καθόλου και ζητάω συγγνώμη".

Ο Κώστας παραδέχεται την πράξη του και ζητά συγγνώμη και από την επιτροπή σας. Δεν ζητάει συγγνώμη για να γλιτώσει την ποινή, αλλά επειδή πραγματικά έχει μετανιώσει και αφήνει στην διακριτική σας ευχέρεια την ποινή του".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ