ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Αστέρας: Με φόρα από την Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 21.30) τον Αστέρα και με σύμμαχο την εξαιρετική του παράδοση θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 21.30) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στο νικηφόρο σερί που τρέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν την περσινή σεζόν με δέκα διαδοχικές νίκες, ενώ σύμμαχός τους είναι και η εξαιρετική παράδοση στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πειραιά από το 2010 και έκτοτε μετρά μόνο νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή με 2-1 (79' Μπόγκνταν, 86' Βέλλιος / 59' Μήτρολου).

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει ξανά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος τον Αστέρα το 2008 επικρατώντας με 3-1, ενώ οι δύο ομάδες είχαν κληρωθεί να τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17, αλλά η πρώτη αγωνιστική μετατέθηκε για τον Ιανουάριο!

Σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα να αναφέρουμε ότι έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 24 φορές με τον Ολυμπιακό να μετρά 16 νίκες, τρεις έχει ο Αστέρας, ενώ πέντε ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Δύο εξ αυτών έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τον Μάρτιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερνε να πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, 1-1 και στις δύο περιπτώσεις. Στις άλλες δέκα επισκέψεις έχει γνωρίσει την ήττα. Στις δύο τελευταίες μάλιστα έχασε στην εκπνοή του αγώνα, το 2017 με το γκολ του Μαρίν και πέρσι με το γκολ του Νάτχο.

Η ιστορία

Νίκες Ολυμπιακού: 16

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

Νίκες Ολυμπιακού: 10

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

Πέρσι: 16.08.2018: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (18’ Καμαρά, 90’ Νάτχο – 67’ Τόνσο)


Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να γίνεις μεγάλος προπονητής; Απέδειξε τις ικανότητες σου στο Fantasy του Stoiximan.gr για τη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SPORT24.GR ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1

* Τα στατιστικά στοιχεία του κειμένου είναι από την επίσημη σελίδα της Super League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ