ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Δαιμονίστηκαν" και με την υπεροψία των Μιλανέζων!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό ανυπομονούσαν για τον "τελικό" της 13Δεκεμβρίου από τη στιγμή που είχε ολοκληρωθεί το ματς με την Μπέτις στη Σεβίλλη πριν από 15 βράδια.

Σε μία "μάχη" παίζουν όλα τον ρόλο τους! Η προετοιμασία στο κομμάτι της τακτικής, οι συζητήσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους, η πνευματική προετοιμασία των παικτών, το σκάουτινγκ του αντιπάλου… Όλα "παίζουν μπάλα".

Ειδικά στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σημαντικότατο ρόλο έπαιξε και η υπεροψία των Μιλανέζων παραμονή του ματς. Όλα αυτά συζητήθηκαν στα αποδυτήρια. Κάθισαν οι παλαιότεροι με τους νεότερους και κουβέντιασαν για τους ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο που εκτιμούσαν ότι ήρθαν για βόλτα στην Ελλάδα.

Από σαχλαμάρα τους οι Ιταλοί έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο στους ήδη "διψασμένους" ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς. Ήθελαν να μπουν μέσα και να δώσουν "απαντήσεις" όχι μόνο στους εγχώριους αντιπάλους τους (βλέπε ΠΑΟΚ) που αμφισβητούν την ποιότητά τους, αλλά και στους μπλαζέ Μιλανέζους που άφηναν να εννοηθεί ότι δεν θα κινδύνευαν σε καμία περίπτωση με αποκλεισμό στο Καραϊσκάκη.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να πούμε κάποια πράγματα και για τον Πέδρο Μαρτίνς. «Έπαιξε μπάλα» ο Πορτογάλος με τον τρόπο που χειρίστηκε κάποιες καταστάσεις στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να έχουν άγχος. Αυτό που τους είπε ήταν το αυτονόητο: "Ηρεμήστε και να είστε σίγουροι ότι θα έρθει το γκολ. Κι όταν έρθει το γκολ, η Μίλαν θα αγχωθεί και τότε θα βρούμε και δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Εμείς θα περάσουμε. Σας το έχω πει από την Ισπανία", τους τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα αποτελέσματα τα είδαμε: Μέχρι και ο Φετφατζίδης που έδειχνε επηρεασμένος στο πρώτο ημίχρονο από το γεγονός ότι είχε να αγωνιστεί αρκετό διάστημα, μπήκε άλλος άνθρωπος στο δεύτερο μέρος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ