ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δανεικός για ένα ακόμη χρόνο στην Μπόκα ο Σολδάνο

Boca Juniors' Franco Soldano, right, and River Plate's Gonzalo Montiel jump for a header during their Argentine first division soccer game in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' Franco Soldano, right, and River Plate's Gonzalo Montiel jump for a header during their Argentine first division soccer game in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 1, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς έφθασαν σε προφορική συμφωνία και ο Φράνκο Σολδάνο θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο ακόμη στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Στις 300.000 ευρώ εκτιμάται το κόστος δανεισμού για τους σενέισες.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει ότι αυτή η εβδομάδα θα ήταν καθοριστική στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του δανεισμού του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα Τζούνιορς.

Οι δύο ομάδες έφθασαν σε προφορική συμφωνία και ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες για μία ακόμη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή το κόστος του δανεισμού ανέρχεται σε 300.000 ευρώ για τους σενέισες.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Φράνκο Σολδάνο το Ιανουάριο του 2019. Έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, αλλά μετρά μόλις εννέα συμμετοχές και ένα γκολ. Με τη Μπόκα (παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός το καλοκαίρι του 2019) κατέγραψε 16 συμμετοχές και σημείωσε δύο τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχονται οριστικές εξελίξεις με Σολδάνο - Μπόκα
Το παιχνίδι με τη Ρωσία και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Γκιγιέρμε

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ