ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σιαμπάνης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριος Σιαμπάνης συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ με μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αναμένεται η έγκριση της ομοσπονδίας για την μεταγραφή.

Η μετακόμιση του Λουκ Στιλ από την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Μίλγουολ για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή του δανεισμού δημιούργησε κενό στις θέσεις των τερματοφυλάκων της αγγλικής ομάδας. Αυτό αναμένεται να καλύψει ο Μάριος Σιαμπάνης.

Ο 20χρονος κίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος την τελευταία 3ετία στην διεθνή πιάτσα σκάουτς απέκτησε τη φήμη του σούπερ ταλέντου στη θέση του, αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Με την παρουσία των Σα και Άλεν δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες και έτσι προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός.

Κάπου εκεί προέκυψε το κενό στην τριάδα των τερματοφυλάκων στην Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Μάριο Σιαμπάνη να μπαίνει στο αεροπλάνο για να πάει στην Αγγλία για την νέα του ομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, ο νεαρός κίπερ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και με την Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σιαμπάνη στην Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η έγκριση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας για το εάν ολοκληρώθηκαν τα πάντα εμπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό τις αμέσως επόμενες ώρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ