ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν είναι οριστικό του Νικοπολίδη

Ολυμπιακός: Δεν είναι οριστικό του Νικοπολίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ως Νο1 στόχο τον Αντώνη Νικοπολίδη για τη θέση του προπονητή στην Κ19, αλλά εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη παίζει δυνατά για τον πάγκο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις ήταν άμεσες με τον Ρικάρντο Πέρες και ο Πορτογάλος τεχνικός και παλιός συνεργάτης του Πάολο Μπέντο, αποτέλεσε παρελθόν. Για όσους γνώριζαν, το κλίμα ήταν βαρύ για τον Πέρες εδώ και καιρό.

Την Τρίτη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη. Μόνο που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι οριστική η συμφωνία. Ίσως να εξετάζει και ο ίδιος άλλη πρόταση, αλλά η απόφαση από τον Ολυμπιακό για τον αντικαταστάτη του Πέρες, θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο χρόνος δεν πιέζει και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ο Νικοπολίδης είναι στο προσκήνιο, αλλά υπάρχουν και προπονητές από το εξωτερικό που έχουν προταθεί και τους εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες αναμονή έτσι, ώστε να ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα Νέων για τη δύσκολη συνέχεια, με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Πέρες, επαφή με Νικοπολίδη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ