ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν ρισκάρει ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τα πλάνα του Πορτογάλου για την ενδεκάδα της Κυριακής (22/9, 20:30).

Η προπόνηση του Σαββάτου (21/9) θα φέρει την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (22/9).

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τονίσαμε μετά και τον αγώνα με την Τότεναμ, δεν σκοπεύει να ρισκάρει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Δεν θα πάει να παρατάξει μια εντεκάδα με πολλές αλλαγές.

Γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και οι νέοι της ομάδας, παίκτες που ήρθαν φέτος, έχουν… μυηθεί και μέσω της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Ενημερώθηκαν πλήρως για το τι περιμένει η διοίκηση και ο κόσμος, από αυτά τα ματς.

Ο Μαρτίνς άλλωστε, την πίεση την ένιωσε για τα καλά, όταν στον αγώνα του πρώτου γύρου στο περσινό πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 και δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την πρώτη του κόντρα με τους "πράσινους". Ακόμη και σε ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορούσε να διεκδικήσει, πήγε στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο με επιπρόσθετη πίεση για να πάρει τη νίκη. Και τα κατάφερε…

Τι περιμένουμε να δούμε έτσι; Ο Σα θα μείνει κάτω από τα δοκάρια. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεξιά πάλι έχει το προβάδισμα. Δεν έχει ενοχλήσεις, δεν νιώθει κούραση, θέλει να παίξει με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ντέρμπι. Αριστερά, πιθανότατα θα έχουμε τη μία αλλαγή, με τον Κούτρη να παίρνει τη θέση του Τσιμίκα.

Στη θέση των στόπερ, αν ήταν υγιής, θα έπαιζε ο Σισέ. Παραμένει κλινήρης, όμως και έτσι ο Σεμέδο πιθανότατα θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Ο Μεριά λογικά θα είναι ο δεύτερος. Διαθέσιμοι άλλωστε είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα, αλλά ο Μαρτίνς λογικά δεν θα ρισκάρει ούτε εδώ. Στη μεσαία γραμμή, ο Γκιγιέρμε από τον φετινό Ολυμπιακό δεν βγαίνει από τέτοια ματς. Ειδικά αν δεν συντρέχει λόγος και επαναλαμβάνουμε πως ακολουθεί ένα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τη Λαμία.

Μπορεί να έρθει εκεί η διαχείριση. Ο Μπουχαλάκης, επίσης θέλει να παίξει. Και αυτό φαίνεται πως θα γίνει… Βέβαια ο Μαρτίνς τον Καμαρά δεν τον "καίει". Ο Καμαρά περίμενε ότι θα μπει ως αλλαγή με την Τότεναμ, προτιμήθηκε ο Μπενζιά, σίγουρα δεν θέλει να χάσει έδαφος.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλει να δώσει το στίγμα του και στο πρώτο ντέρμπι του στην Ελλάδα, ενώ στα άκρα, Ποντένσε και Μασούρας έχουν την προτεραιότητα. Ο Ραντζέλοβιτς έχασε προπονήσεις, ο Σουντανί δεν είναι το φαβορί και ο Μπρούνο δεν δείχνει να μπορεί να μπει σε ένα τέτοιο ματς…

Λογικά στην κορυφή της επίθεσης θα έχουμε αλλαγή. Ο Ελ Αραμπί φαίνεται πως θα προτιμηθεί αντί του Γκερέρο που έδωσε πολλές μονομαχίες απέναντι στην Τότεναμ, έκανε χιλιόμετρα και σπατάλησε ενέργεια.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι.

Τη Δευτέρα (μέσω ίντερνετ) και την Τρίτη (στα εκδοτήρια) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία (28/9, 19:30). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ