ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφυγαν ήδη 16.500 διαρκείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ / SUPERLEAGUE
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ / SUPERLEAGUE (EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δείχνουν τεράστια ανταπόκριση στην προσπάθεια της ομάδας τους να επιστρέψει στην κορυφή, καθώς πριν καν φύγει η ομάδα του Πειραιά για προετοιμασία έχουν γεμίσει το μισό "Καραϊσκάκης" ενόψει της νέας σεζόν.

Με την ΑΕΚ να επιστρέφει στον θρόνο της πρωταθλήτριας το 2018 και τον ΠΑΟΚ να δίνει τέλος σε ανομβρία 34 ετών τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε φέτος δύο χρόνια μακριά από τους τίτλους.

Διάστημα σχετικά μεγάλο για μία ομάδα που είχε καλομάθει με πρωταθλήματα τον κόσμο της έχοντας κατακτήσει 19 από το 1996 μέχρι το 2017, μέσα σε 21 σεζόν δηλαδή.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη διάθεση που δείχνει η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να δώσει αρκετά πολεμοφόδια στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς αυτό το καλοκαίρι, έχει φέρει πάντως τον κόσμο των Πειραιωτών ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα και με τους αριθμούς.

Απόδειξη ότι συνεχίστηκε και την Παρασκευή με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, με τις μισές θέσεις του γηπέδου "Καραϊσκάκης" να έχουν βρει πια κάτοχο αφού οι πωλήσεις έφτασαν αισίως τις 16.500.

Όλα δείχνουν πως τα εναπομείνατα διαρκείας θα είναι είδος προς εξαφάνιση τις προσεχείς ημέρες, από τη στιγμή μάλιστα που φτάνουν ευχάριστα μηνύματα στον κόσμο, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι έτοιμος να ανανεώσει και τον Μπρούνο Σεμέδο να μετράει αντίστροφα για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα φιλικά προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ