ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξετάζει όντως Ινσούα και Κρίστινσον

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον έχουν... συστηθεί και όντως εξετάζονται από τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνηθίζει να ασχολείται με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντός Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο ελληνικό πρωτάθλημα αρχικά, εκεί όπου 6-7 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη αγωνιστική των playoffs. Στο Ρέντη δουλεύουν πάνω σε αυτό το πλαίσιο, με στόχο την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Θα αναμένουν άλλωστε το τι θα γίνει με το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τον ορισμό της ρεβάνς της αναμέτρησης με τους Γουλβς στην Αγγλία. Ένα ματς που όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψή του στο Ρέντη τη Δευτέρα (25/5) αποτελεί ξεχωριστό κίνητρο για ευρωπαϊκή διάκριση.

Η πανδημία, άλλαξε και τα δεδομένα στη μεταγραφική προσέγγιση. Είναι ξεκάθαρο πως περιπτώσεις παικτών εξετάζονται για τα καλά, ώστε οι "ερυθρόλευκοι" να είναι έτοιμοι, όταν θα έρθει η ώρα της επόμενης ημέρας. Η μετάβαση στη νέα σεζόν άλλωστε, ουσιαστικά θα πρέπει να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και οι Πειραιώτες θα κληθούν να διαχειριστούν αρκετές περιπτώσεις…

ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Ο Εμάνουελ Ινσούα, όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Μετά από τρεις σεζόν στους "πράσινους" και 68 επίσημα ματς, έχει συστηθεί για τα καλά. Δυναμικός μπακ, με συμβόλαιο που δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Έχει μπει στα υπόψη του Πέδρο Μαρτίνς, που βέβαια ξέρει ότι θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις με τον Τσιμίκα, ενώ ο Κούτρης προέρχεται από ρήξη χιαστού.

Ο Αργεντίνος μπακ ωστόσο, έχει αρκετούς υποστηρικτές στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως είναι μια περίπτωση που είναι προχωρημένη για τα καλά. Και προφανώς και ο παίκτης θα κάνει το… παιχνίδι του από τη στιγμή που δεν ανανεώνει στον Παναθηναϊκό. Είναι στη λίστα του Μαρτίνς ωστόσο και φυσικά, δεν είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ. Η περίπτωση του Ινσούα απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και μήνες, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν οι Πειραιώτες σε αυτή τους τη διαδρομή.

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ

Ένα άλλο όνομα από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αυτό του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Έχοντας πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές σεζόν στη Λάρισα με 61 συμμετοχές, έχει μπει και αυτός στα υπόψη. Η ΑΕΛ διέψευσε τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, που επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει πως θα πορευθεί τη νέα σεζόν.

Η δική μου αίσθηση, είναι πως με τον Ζοσέ Σα θα έχουμε ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Ψάχνεται ο Πορτογάλος, αυτό πιστεύω και δεν μου ξενίζει. Από την άλλη, δεύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή είναι ο Μπόμπι Αλέν που ήρθε πέρσι από τη Ντιζόν, αλλά δεν είναι και σίγουρος για τη νέα σεζόν.

Ο Κρίστινσον είναι έμπειρος και σταθερός τερματοφύλακας και όντως πιστεύει πως με μια μεταγραφή του, μπορεί να πάρει γάντια βασικού στην εθνική Ισλανδίας. Είναι πορτιέρο που έχει δείξει καλά στοιχεία, ενώ έχουμε δει από το ρεπορτάζ να τον κοιτούν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ. Κρίνοντας από τα δημοσιεύματα…

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Ολυμπιακός σίγουρα εξετάζει κάθε καλό παίκτη που μπορεί να βρει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να μην χρειαστούν μεγάλο διάστημα προσαρμογής, ειδικά σε μια σεζόν του 2020-21, που θα αρχίσει σχεδόν αμέσως. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε στα υπόψη μας, πως πάντα κοιτάζει καλούς παίκτες από την Ελλάδα. Και σχεδόν κάθε καλοκαίρι ψωνίζει…

Είδε τον Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ για τερματοφύλακα, τον πήρε… Ανεξάρτητα αν δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Του άρεσε ο Μπρούνο από τον Ατρόμητο, επίσης τον έκλεισε. Η περίπτωση του Κάιπερς από τον Εργοτέλη, παρόμοια, επίσης έφυγε με δανεισμό για την Αζαξιό, διεκδικώντας πάντως τώρα την επιστροφή του. Πηγαίνοντας όλο και πιο πίσω, θα δούμε τις περιπτώσεις του Ντουρμισάι, του Μασούρα, του Χριστοδουλόπουλου, παικτών που είχαν δείξει στις ομάδες που ανήκαν και μετακόμισαν στον Πειραιά…

Πάντα ψωνίζει από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός και αυτό είναι καλό να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και για το μέλλον…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Μην επαναπαύεστε, να παλέψετε με πάθος"
Ολυμπιακός: Στο Διαιτητικό κατά της Super League για τις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης
Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένοι οι "ερυθρόλευκοι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ