ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ένατος σε τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στις πρώτες δέκα ομάδες σε τίτλους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, έχοντας πίσω του μεγαθήρια. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα όπως την επιμελήθηκε η ιστοσελίδα goal.com.

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός είναι συνδεδεμένος με τα εγχώρια τρόπαια και γι' αυτό άλλωστε είναι με διαφορά πρώτος στη χώρα μας. Όταν μετράει 44 πρωταθλήματα και υπερισχύει όλων των υπολοίπων ομάδων μαζί, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι βρίσκεται σε περίοπτη θέση και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διάσημη ιστοσελίδα goal.com απέδειξε του λόγου το αληθές μέσω της λίστας που ανακοίνωσε. Η ομάδα του Πειραιά με 75 τίτλους συνολικά βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη των ομάδων με τους περισσότερα τρόπαια σε παγκόσμιο επίπεδο. Πίσω του μάλιστα βρίσκονται ποδοσφαιρικοί κολοσσοί όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ, η Μπάγερν, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους.

Η Αλ Αχλί είναι στην κορυφή με 118 τρόπαια, έπεται η Ρέιντζερς με 115, ενώ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, η οποία έχει στη συλλογή της 113 τίτλους. Μπροστά από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα με 90, 90 και 81 τίτλους αντίστοιχα.

Ιδού η λίστα που δημοσίευσε το Goal.com:

Ολυμπιακός: Ένατος σε τίτλους σε παγκόσμιο επίπεδο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ