ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΕΠΟ για την ημερομηνία λήξης της σεζόν

Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΕΠΟ για την ημερομηνία λήξης της σεζόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ αντιδρώντας έτσι στα σενάρια που ήθελαν να ολοκληρώνεται η σεζόν στις 31 Ιουλίου, που σημαίνει ότι δεν θα είχε τέσσερις παίκτες διαθέσιμους κόντρα στη Γουλβς. Η ΕΕ της ΕΠΟ άφησε το θέμα ανοιχτό.

Εδώ και μερικές μέρες υπήρχαν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η ΕΠΟ θα αποφάσιζε την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν στις 31 Ιουλίου. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό; Πως στην περίπτωση αυτή, τέσσερις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30 Ιουνίου και ήταν δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, οι Γκασπάρ, Αβραάμ, Τοροσίδης και Ελαμπντελαουί, δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη ρεβάνς των "16" του Europa League με τη Γουλβς.

Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, αντέδρασαν, θεωρώντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αδικούνται κατάφωρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το θέμα σχετικά με την ημερομηνία λήξης της σεζόν συζητήθηκε στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έμεινε ανοιχτό, επειδή ακόμη δεν έχει οριστεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, αντέδρασαν και στην ημερομηνία που επελέγη να γίνει η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 24 Ιουνίου. Τρεις μέρες νωρίτερα (21/6) θα έχει προηγηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τα playoffs, ενώ στις 28/6 το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα playoffs. Δηλαδή τρία "καυτά" παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Υποστήριζαν επίσης πως στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ θα είχε στις 20/6 το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι του στα playoffs, με τον ΟΦΗ εντός έδρας, στις 24/6 τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (28/6) τον Άρη. Δηλαδή μία μέρα ξεκούρασης επιπλέον και όχι τρία ματς με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ