ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτσι κράτησε τον Σα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παρασκήνιο της αγοράς Ζοζέ Σα που στοίχισε πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Ολυμπιακό. Ο ρόλος Μαρινάκη, Μαρτίνς, Σα η σφήνα της Πόρτο και το κρίσιμο ραντεβού.

Το χτίσιμο των ομάδων ξεκινά από τον τερματοφύλακα και στον Ολυμπιακό απέδειξαν ότι το γνωρίζουν καλά. Ο Ζοσέ Σα όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα τοSport24.grθα συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς από την Πόρτο.

Όλα τα παραπάνω μοιάζουν με απλή διαδικασία, αλλά δεν ήταν. Χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια, για να φτάσουμε σε έναdealπου θα στοιχίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ μόνο για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" κατέβαλε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους "δράκους", ενώ οι ετήσιες αποδοχές του 26χρονου κίπερ ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ανά σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να υπερδιπλασιαστούν οι αποδοχές του Σα για να πεισθεί να συνεχίσει και σε αυτό το σκέλος έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία και η επιρροή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε δηλώσει και δημόσια ότι τον θέλει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες με το ταξίδι συνεργάτη του Ζόρζε Μέντες στον Πειραιά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ για τον ίδιο σκοπό ταξίδεψε από την Πορτογαλία και ο διεθνής κίπερ.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές η Πόρτο επιχείρησε να κάνει αναδίπλωση, να κάνει χρήση του - προβλεπόμενου -buyoutκαι να αγοράσει εκ νέου τον Σα, προκειμένου ή να τον κρατήσει ή να τον πουλήσει αλλού με περισσότερα χρήματα, αλλά εκεί έθεσε βέτο η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε πολύ να συνεχίσει με την ερυθρόλευκη εμφάνιση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τελικό ραντεβού και με την πλευρά του Σα, αλλά και με τον ίδιο τον Πορτογάλο κίπερ έγινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος και κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση, όπως ήθελε κι όπως έπρεπε για τον Ολυμπιακό. Ακολουθεί το ραντεβού της ανανέωσης συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ